fbpx

Svenske Anna Leone udgiver EP og musikvideo

Foto: Savannah Setten (pressebillede)

Seje svenske Anna Leone deler i dag musikvideo til titelnummeret på hendes EP.

Svenske Anna Leone har i dag udgivet sin EP Still I Wait, der er en lille samling af tre sange, der er melankolske og blide. Alle tre sange på EP’en har sårbarhed som omdrejningspunkt. Sangene har generelt intime lyduniverser, der kommer til udtryk med akustisk guitar, klaver og Anna Leones nøgne vokal.

Om musikvideoen til “Still I Wait” fortæller Anna Leone:

Jeg har altid været alene i mine musikvideoer, det er første gang, jeg arbejder med andre mennesker i videoen. Det var interessant at skildre ensomhed på en anden måde. Hvordan mennesker kan være tætte på hinanden, men stadig føle sig ensomme, og hvordan det kan være svært at komme ud af den følelse. Det blev bestemt ikke gjort nemmere af nedlukningen, så videoen repræsenterer også en spejling af tiden. Bygningen vi filmede i er et gammelt forladt hospital, og det skabte en speciel atmosfære. Næsten alt blev filmet med en stor kran, der gik ind og ud gennem vinduerne, det virkede næsten symbolsk.

Du kan se musikvideoen til titelnummeret “Still I Wait” her og streame EP’en på Spotify og Apple Music.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com