fbpx

Sylvan Pauls Amerika er bestemt intet glansbillede

Foto: Oliver Shahery (pressebilledet)

Groovy beats, psykedeliske effekter og politisk ladede tekster – Sylvan Paul holder sig ikke tilbage på sin nye EP.

New Yorker-artisten, Sylvan Paul, er netop udkommet med EP’en America, som indeholder tre forrygende sange: “America”, “War” og “Violence”. Sangenes lyrik taler direkte ind i politiske situationer i USA og omverden, og Sylvan Paul er ikke forsigtig med at stille sig kritisk over for disse. Titelsangen “America” omhandler masseskyderiet i Oakland i 2018, mens singlen “War” kritiserer de skarpt optegnede fjendebilleder, som amerikanere opdrages med, og “Violence” undersøger den voldelige kultur, som gennemsyrer landet.
Med disse presserende emner som centrum for sin EP, har Sylvan Paul skabt et skarpladt mesterværk, som ikke kun har aktivistisk pondus, men også absolut musikalsk snilde. EP’en lyder på en gang af 60’er rock, mørk melankoli og elektronisk dystopi. Det er en spændende samling sange, som man sagtens kan bruge timevis på at udforske. Der skulle eftersigende være en musikvideo til “America” lige på trapperne, og vi forestiller os, at den bliver episk.

Du kan høre hele EP’en, der hvor du streamer din musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com