fbpx

The Juliana Theory overrasker med black metal-video

Foto: PR (pressebillede)

Den amerikanske indierock-duo The Juliana Theory overrasker med et blackmetal nummer – og så alligevel. Hvad der starter ud som hård, norsk-inspireret dødsmetal, bliver hurtigt til en fin og blød singer-songwriter-sang. I den morsomme musikvideo sætter duoen fokus på guilty pleasures.

Normal forbinder man ikke duoen The Juliana Theory med dødsmetal, eller i det hele taget noget der er hårdt og grusomt. Derfor bliver man også en smule overrasket, da musikvideoen til deres nyeste single “We’re At The Top Of The World” starter ud, med en mand der, med ansigtsmaling, nitter og langt, sort hår, skriger ind i kameraet. Underlægningsmusikken er klassisk black-metal, og det er optaget i støvede farver og grov kvalitet. Hurtigt går det dog op for seeren, at videoens begyndelse nok mest af alt skal forstås med en ironisk distance.

Da den sjove start er overstået begynder den reelle sang “We’re At The Top Of The World”, som vi også kender fra singlen, og i videoen følger man så black metal-duden, der går rundt i en sneklædt skov med et kæmpe smil og det går op for seeren, at hans guilty pleasure er singer/songwriterbands som The Juliana Theory.
Du skal ikke snydes for den sjove og overraskende video, og du kan se den lige her!

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com