fbpx

Tuvaband folder sig ud som superhelt i gyserinspireret musikvideo

Foto: Catherine Mamani Valles (pressebillede)

Norske Tuvaband er godt i gang med at løfte sløret for sit kommende album, der får solens lys at se den 21. maj. Som følge af en række singleudgivelser er den norske artist nu også klar med en forunderlig musikvideo til den drømmende single “Post Isolation”. Og den er klart et kig værd!

Tuvaband udgav i begyndelsen af marts den skønne single “Post Isolation”, som er en forløber til hendes kommende album Growing Pains & Pleasures. Og hvis du endnu ikke er tæt bekendt med Tuvaband, kan vi på det varmeste anbefale, at du læser vores interview med hende her.
Nu er hun klar med en æstetisk musikvideo, der blandt andet er inspireret af den amerikanske filminstruktør John Carpenter, som står bag gyserklassikeren “Halloween” fra 1978.

Tuvabands video bruger klassiske uhyggelige virkemidler, når hovedpersonen (Tuva Hellum Marschhäuser selv) vandrer alene rundt i en dystopisk by, hvor alle store reklameskilte på mystisk vis, henvender sig til hende, og beskriver at: “SOMEONE IS FOLLOWING YOU” og “THE STORM IS COMING”. I videoen er Marschhäuser klædt som en slags Mortal Kombat-lignende superhelt, der således ender med at kæmpe, bogstaveligt talt, med sin indre dæmon. Musikvideoen portrætterer på denne måde, en intern psykisk kamp, som bliver udfoldet i en fysisk og overnaturlig battle.
Du kan se den flotte video her.
Og du kan lytte til “Post Isolation” via Spotify.

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com