fbpx

AMiBA sætter vigtig agenda på dagsordenen

Foto: Ali Gulec (pressebillede)

Som andensingle inden debutalbummet har den nyetablerede duo AMiBA udgivet “Let You Fade”, der gør opgør med samfundets ulighed og undertrykkelse.

I et hav af lydeffekter og mærkværdige lyde kommunikerer den danske indie-duo AMiBA et vigtigt budskab i gennem deres musik. Den nye single “Let You Fade” handler nemlig om den udmattelse, der følger, når man har stået midt i kampen mod racisme og andre uretfærdigheder i lang tid. Og sangen skal forstås som en hyldest til dem, der tager kampen op.

AMiBA består af filmkomponist Toni Martin Dobrzanski og musiker Maja Hartnack, og sammen gik de ind i AMiBA-projektet med visionen om, at undersøge emner som menneskelighed, undertrykkelse og feminisme. “Let You Fade” er anden single fra det kommende debut-album VUE, der udkommer til sommer, og med “Let You Fade” beviser duoen, at de kan skrive fængende melodier, der understøtter alvorlige emner. Lyt til den flotte single dér, hvor plejer at høre musik.
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com