fbpx

boy pablo: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Boy Pablo // blackksocks (pressebillede)

Er du ligesom os nysgerrig på, hvad din yndlingsartist selv går og lytter til? Så tjek denne artikelserie ud, hvor vi spørger danske og udenlandske artister om, hvad de i øjeblikket hører på repeat.

Norske boy pablo er ikke at komme udenom, når man taler om lækker, ny indiepop. Musikken rummer både boy pablos genkendelige stemme og luftige klang, lækre guitarriffs, god stemning og giver ikke mindst lytteren lysten til at høre alle numre på repeat. Vi har været nysgerrige på, hvad der inspirerer det unge stjerneskud og har derfor spurgt ham, hvilke numre han ikke kan lade være med at høre på repeat. Du kan læse hans sjove og spændende svar lige her:

Coin – “Earth to God”

Den her sang er et smukt mix mellem pop og indie!! Jeg elsker den. Jeg synes også, at lyrikken er spændende. Det er et nummer du skal lytte til, når du vil slappe af og chille. Klaveret lyder så godt og det samme gør vokalen.

Ryan Paris – “Dolce Vita”

– Den her er sjov. Hele konceptet omkring “Dolce Vita” er sjovt og viben i sangen giver mig virkelig lyst til at danse uanset hvilken dag på ugen det er og hvad klokken er. Jeg har faktisk lavet mine egne ‘dance moves’ til den her sang mens jeg var i bad.

JEZ_EBEL – “You’ll Get Over It”

Smuk sang. Lyrikken er så velformuleret og produktionen er så god. Jeg hører den, når jeg vil slappe af, og mit hjerte smelter stort set hver eneste gang guitarsoloen starter.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com