fbpx

Brimheim viser intimitet og sårbarhed i ny musikvideo

Foto: Hey Jack (pressebillede)

Det er ingen hemmelighed at vi her på redaktionen er svært begejstrede for Brimheim. Hun står både på vores liste over 21 danske navne du skal holde øje med i 2021 og vores liste over fantastiske kvinder hvis musik inspirerer os, som vi lavede i forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag. Nu er der nyt fra artisten, som for nyligt udkom med singlen “Call It What You Want” – der er nemlig landet en musikvideo til sangen.

“Call It What You Want” er en umådelig smuk sang, der handler om kærlighed og menneskelighed. Og det er netop dette, den spritnye musikvideo formår at portrættere gennem æstetiske scener, hvori Brimheim i et enten helt hvidt eller rødt rum, synger inderligt og spiller guitar. De næsten slowmotion-agtige scener, der skiftevis skildrer Brimheim i sensible close-ups og stærke fullscreen billeder, viser en skrøbelig og intim side af artisten. De farveskiftende scener er enkle, fængende og absolut kuldegysnings-vækkende. Videoens melankolske portræt af kærlighed og det indre følelsesliv, passer perfekt til sangen og dens budskab. Da “Call It What You Want” udkom, skrev vi at “Brimheims nye single er en rørende fortælling om queer kærlighed” og ligesom sangen, oser videoen også af kærlighed og nærhed.
Du kan se videoen, som er instrueret af Hey Jack, lige her.

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com