fbpx

Karl Kristian har en klar opfordring til danskerne

Foto: Malthe Dahl Bennedsen (pressebillede)

Med vestjysk temperament tager den spirrende sanger og sangskriver Karl Kristian kampen op mod digitaliseringen. Sangen er både sød, velskrevet og cathcy, og videoen er ligeså nærværende og kærlig, som den er tankevækkenede.

// Vi lever kun med blikket vendt, mod en skærm som vi selv har tændt //. Der er garanti for, at den sætning sidder fast i baghovedet resten af dagen, når man har hørt Karl Kristians nye single “Vi Lever Kun Med Blikket Vendt”. Og det er også det der er meningen. Sangen er nemlig en vaskeægte protestsang. En kærlig, men bestemt, påmindelse om, at vi går glip af alt fra fodboldafleveringer og dagligdags-smalltalk til venskaber og romantiske middage, når vi evigt og altid stirrer ned i vores telefoner. Og i følge Karl Kristian er der en nem løsning på det. Han fortæller nemlig, at der er en grund til, at telefoner passer så godt ned i bukselommer. Det er nemlig der, den hører hjemme.

“Vi Lever Kun Med Blikket Vendt”s lydunivers bevæger sig i den pop-rockede afdeling, og så er det hele tilsat en rolig og folkelig varme, som man kun finder ved den hæsblæsende vestkyst. Til videoen følger også en nærværende musikvideo der viser helt almindelige mennesker i helt almindelige situationer. Og når man pludselig agerer fluen på væggen i en standarddanskers dagligstue, er det ret skræmmende, hvor meget telefonerne fylder. Find musikvideoen her
Eller lyt til “Vi Lever Kun Med Blikket Vendt” her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com