fbpx

LALUNEs single “TAINTED” udspringer af seksuel frustration

Foto: Josefine Friis (pressebillede)

“TAINTED” blev lavet efter en periode hvor LALUNE ikke havde set hinanden i lang tid. Hurtigt kom samtalen til at handle om sex, og sangen kom til at handle om, at man skal være ærlig omkring, hvad man har lyst til.

Når man ikke har set hinanden i lang tid, er der som regel en masse ting der skal snakkes igennem. Sådan var det også da poptrioen LALUNE vendte tilbage i øvelokalet efter en coronapause. Samtalen kom hurtigt til at handle om sex, og om de frustrationer der tit følger med den slags. Særligt handlede snakken om frustrationen over, at det kun er mænd, der har “lov” til at sige, hvad de gerne vil have. Og det er omgangspunktet for “Tainted”. I starten da sangen skulle fremføres live, kunne gruppen dog godt mærke, at det er et tabubelagt emne. Forsanger Maria Vallentin fortæller:

– De første gange vi spillede ‘TAINTED’ live, var det utroligt grænseoverskridende. Vi kvinder burde turde at tage skridtet videre og turde at sige det højt, i stedet for at pakke det ind. Være ærlige og åbne munden fremfor at tie,

“TAINTED” er både vigtig og utrolig dansevenlig. Så der er faktisk ikke rigtig nogen undskyldning for ikke at tjekke den ud.
Lyt på Spotify

Lyt på Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com