fbpx

Lukas Vanggaard giver håb for forårsforelskelsen

Foto: Rasmus Gøtke Lykke (pressebillede)

Lukas Vanggaard laver skitserne til sine sange på sin iPhone. Nu har han taget skitserne med i studiet, og det har løftet lyden og produktionen til et helt nyt sted.

I 2020 gjorde Lukas Vanggaard sit indtog i den danske musikbranche med de to EP’er Frisk prins og Håndspillede Hits. Udgivelserne gav ham en del opmærksomhed på popscenen, men ja. Omstændighederne med pandemi og restriktioner gav desværre ikke mulighed for, at han kunne komme ud tourbussen og afprøve materialet. Nu er han tilbage med en vaskeægte forårssang. “Hey!” hedder den nye single, og produktionen er varm og solrig, og lyden af uuh-kor og glad guitar giver dig lyst til sommeraftener med grill og cider. Lukas Vanggaard fortæller selv, at sangen handler om turde tale højt om sine følelser, og satse på kærligheden. Han forklarer:

– I Hey! tager jeg det store tilløb til at gå længere ud end til navlen. Ud i bugten, hvor jeg ikke kan mærke bunden, og så håber jeg på, at jeg svømmer.

Med det smukke billede malet på nethinden, og “Hey!” i hovedtelefonerne, er det som om at håbet og modet på, at alting nok skal løse sig en dag, vender tilbage. Der er i hvert fald al mulig grund til at høre “Hey!”, og en solskinsdag som i dag er helt perfekt.
Lyt på Spotify
Lyt På Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com