fbpx

Stephen Fretwell er ude med såbar single forud for kommende album

Foto: Holly Whitaker (pressebillede)

I midten af sommeren udkommer Stephen Fretwells tredje album, i ventetiden kan du nyde hans nyeste single “Embankment”, som netop er sluppet.

Sanger og sangskriver Stephen Fretwell har netop udgivet singlen “Embankment” og har samtidig annonceret sit kommende album Busy Guy, som bliver nummer tre i rækken. Albummet er sat til at udkomme i midten af juli, og vi glæder os allerede til nyde tonerne af den akustiske guitar og Fretwells beroligende og inderlige stemme.
Singlen er en americana/folk-indie sang, og viser hvordan Fretwell mestrer at flette dyb, inderlig og personlig lyrik ind i et flot og fængende lydbillede.
I sidste måned udgav den engelske sanger og sangskriver singlen “Oval”, som du kan læse om i artiklen her. Og ligesom den tidligere singleforløber er “Embankment” et nummer, som både rummer melankoli og toner, du kan drømme dig væk til,

Lyt til “Embankment”
Spotify

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com