fbpx

Alfie Templeman får selskab af April på sin skønne, nye single “One More Day”

Foto Blackksocks (pressebillede)

I fredags, den 30. april, udgav Alfie Templeman og April singlen “One More Day”, som meget snart vil være at finde på albummet ‘Forever Isn’t Long Enough‘.

Den kun 18-årige Alfie Templeman har fået vokalt selskab af et frembrusende, irsk talent ved navn April på sin nye single “One More Day”. Nummeret holder sig nede i tempo med et laidback groove, som styrer den rolige fremdrift med en dejlig sikkerhed. Ovenpå dette er et lag af beroligende vinyl-støv og smukke synthflader, som sammen med de to artisters smukke vokaler skaber nummerets fantastiske stemning. Om singlen fortæller Templeman:

– Jeg ville lave et nummer, der lød som soundtracket til en solnedgang. April gjorde sangen ekstra speciel – hendes vers og harmonier komplimenterer virkelig tracket”

April tilføjer:

– Jeg elsker Alfie’s musik, så da han fortalte, at han havde en sang, som jeg kunne være med på, var jeg så spændt og øjeblikkeligt på. Jeg håber, at I elsker nummeret lige så meget, som jeg gør!

“One More Day” vil også være at finde på Templemans mini-album Forever Isn’t Long Enough, som udkommer allerede på fredag den 7. maj! Det glæder vi os til!
Hør “One More Day” via disse links:
Spotify
Apple Music

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com