fbpx

Første udspil fra Camilla Munck som soloartist

Foto: Mike Højgaard (pressebillede)

Camilla Munck har været på musikscenen i flere år og har udgivet masser af musik i forbindelse med forskellige samarbejder. Nu har hun for første gang bevæget sig ud i musikjunglen på egne ben og er klar med den dystre og melankolske “Dear Is Both Too Loving And Informal”.

Camilla Munck har været maskinkraften bag forskellige musikalske konstellationer. Hun har været styrmand i projekterne Wynona og Munck//Johnson, men vi har endnu ikke fået lov til at høre, hvordan musikken lyder, når det kun er Munck, der står bag det. Ikke før nu.

Debutsinglen “Dear Is Both Too Loving And Informal” er et fem minutter langt eventyr, der efterlader lytteren i en trancelignende tilstand. Musikken er båret frem af et beat, der gentager sig igennem hele sangen, og på en eller anden måde giver følelsen af, at det hele kører i ring. Ovenpå beatet ligger Camilla Muncks inderlige og højspændte vokal, og tilsammen skaber det en intensitet, der gør, at det er svært at slippe sangen, selv efter den er færdig.

Lydbilledet er generelt præget af den gentagende trommesektion og masser af ekko- og rumklangseffekter på vokalen, hvilket går hånd i hånd med de melankolske og betænksomme akkorder.
Til videoen følger også en flot produceret musikvideo, hvor frustrationer og magtesløshed udfolder sig på en kold skovbund en vintereftermiddag. Se videoen her
Eller lyt til “Dear Is Both Too Loving And Informal” her:
Spotify

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com