fbpx

Københavnsk festival gennemføres til sommer

Foto: ZAAR // Niclas Bjerre Hawkesworth.

Vi kan ikke få armene ned, når nogle af vores festivaler herhjemme har mulighed for at blive afholdt i en tid, hvor vi må sige på gensyn til landets mange festivaler.

Den københavnske festival Frigjort Festival har netop annonceret at dette års festival bliver en realitet. Festivalen, som bliver afholdt på Loppen på Christiania satser stærkt på at kunne realisere drømmen, om en rigtig festival med et program, som både vil kunne byde på paneldebatter, gratis udendørskoncerter og -kunst, samt lysinstallationen, BARRIERA. En scenografi, der bliver festivalens hovedscene inde på Loppen og laves i samarbejde med event- og lyskunstkollektivet, Pleasure Control. Altså et program i kunstens tegn, som i den grad passer Loppens rå omgivelser på aller smukkeste vis.

Festival kan i år byde på koncerter fra kunstnere som TAN, Brimheim, Josefine Opsahl, Afskum, Ublu, Disarmer og Slim0, som sætter fokus på det spirende, danske vækstlag.

Festivalen bliver afholdt den 13- 14 august 2021.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com