fbpx

Nylenda tager dig væk fra dansegulvet og en tur i rummet

Foto: Elisabeth Ferking (pressebillede)

Som optakt til det kommende album Medicating a Prophet er den norske trio Nylenda klar med endnu en single i form af den elektroniske og dansevenlige single “Without and Still Within”.

Nylenda lover, at deres kommende album byder på en grundig rundtur i psykedelisk popmusik, og indtil videre lever de flot op til det, med den nye single “Without and Still Within”. Sangen er den slags popsang, der tager dig væk fra dansegulvet og med en tur ud i rummet. De synkoperede synthesizer-lyde lyder i hvert fald som noget fra en anden planet, og har en lethed over sig, der får dig til at føle, at du er vægtløs.

Der er virkelig fuld smadder på Nylenda, og det skyldes måske primært, at de har udskiftet deres ellers elskede trommemaskine ud med progressive rockede trommefils. Det betyder, at sangen har en mere eksperimenterede karakter, og det gør det nærmest umuligt at stå stille.
Lyt til “Without and Still Within” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com