fbpx

Uimodståelige Afskum kommer til Dexter

Foto: Konkylie Studio (pressebillede)

Som den næste i rækken af vores Uimodståelige live-navne finder du Afskum, der på Dexter i Odense, vil give dig en oplevelse du sent vil glemme. Under de kulørte lamper vil du den 12. juni blive blæst bagover af en kraftfuld performance.

Afskum er en artist, der bestræber sig i at dyrke oprigtighed. Sangene handler ikke om at flexe på floor, men i stedet om den hjerteskærende tomhed, der efterfølger. Der er intet, der er for ubehageligt til at tale om i Afskums dystre tekstunivers. Brændte broer, skuffede venner danner blandt andet grundlag for det rå og dystre tekstunivers, der understøttes af de tunge beats. For afskum må det gerne være grimt og upoetisk, for det er ikke altid smukt at være et ungt menneske.

Koncerten finder sted på Dexter i Odense den 12. juni, og du kan godt glæde dig! Du kan finde begivenheden på Facebook lige her, hvor du kan læse nærmere om de praktiske informationer. Vi ses på fyn!

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com