fbpx

FORPREMIERE: Siv Disa følte sig tryg i byens musik

Foto: Siv Disa Anderson (pressebillede)

I morgen, den 10. juni, udkommer den amerikanske sanger Siv Disa med den groovy single “Music In The Streets”. Til singlen følger også en betagende musikvideo, og i dag har vi æren af at have det hele på forpremiere.

Det er en mystisk og næsten psykedelisk fornemmelse, der rammer ens krop, når Siv Disas nyeste single flyder ind gennem øregangene. Lydbilledet er elektronisk og præget af synthesizere og klokker. Generelt er det svært at placere lydende og deres oprindelse, og det skaber næsten overnaturlig følelse i kroppen. Til at fuldende det psykedeliske udtryk er Siv Disas vokal både skrøbelig og selvsikker på én og samme tid. Den er skrøbelig, fordi den er luftig og forsigtig, men den overlegne stemmeføring på den kreative melodi gør det selvsikkert.

Siv Disa fortæller selv, at “Music In The Streets” er en fortælling om byen, dens puls og alt den musik der strømmer rundt i gaderne om sommeren. Helt konkret udspringer sangen fra en tid hvor Siv Disa boede i Washington Heights i New York. Her kunne hun fra hendes lejligheds brandtrappe følge med i det liv og den musik der foregik nede på gaden, og i en svær periode i hendes liv, agerede bylivet et opmuntrende soundtrack. Siv Disa fortæller selv:

Jeg havde en depression på det tidspunkt, så når jeg ikke forlod min lejlighed var det rart og trygt at lytte til liv og latter udenfor. Det mindede mig om, at jeg også kunne blive glad igen en dag.

“Music In The Streets” er den første single fra Siv Disas kommende album Dreamhouse, og vi er glade for at have forpremiere på den i dag.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com