fbpx

brenn. vandrer på solskin

Foto: Isak Jenssen (pressebillede)

Der er endelig ny musik fra fra den norske rockduo brenn., og selvom den udspringer af nogen lidt uhyggelige overvejelser, så er de ligeså fyldt med energi, som de plejer.

Coronapandemien og alle de begrænsninger der har fulgt med, fik den norske rockduo brenn. til at genoverveje, om det virkelig var musikken, de ville bruge deres tid på. Derfor tog de på en tur, og den tur kom sjovt nok ikke til at handle om andet end musik. Nu har de energifyldte fyre offentliggjort første resultat af turen, som er den glade single “Vandrer På Solskinn”. Om sangen fortæller den ene halvdel af brenn.:

– “Vandrer På Solskinn” handler om de op- og nedture vi har haft de seneste måneder. Man begynder at tvivle på musikerlivet, når det går så mega langsomt og det er så svært økonomisk. Men sangen reflekterer også over de fine øjeblikke, og at man virkelig vil det her – koste hvad det vil!

Det er skønt at høre noget fra brenn. igen. De slog for alvor benene væk under os med debutalbummet Elsker fra 2019 (der for øvrigt blev tildelt ‘årets rock’ til den norske udgave af Grammys), og med “Vandrer På Solskinn” viser de, at de stadig har den der fandenivoldske energi, der skal til for at lave solide rocknumre.
Find den her:
Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com