fbpx

Musik i Lejet præsenterer: SOMMERSOL

Foto: Tessa // Nikolaj Gyldenløve (pressebillede)

Det vælter ind med kreative løsninger fra de danske festivaler. Nu er Musik i Lejet også hoppet med på vognen, og annoncerer i dag, at de invitererer til fire solrige sommerdage i Tisvildeleje

Den værste skuffelse over årets festivalaflysninger er nok så smet ved at lægge sig hos de fleste. Måske er den endda ved at blive erstattet af håb og glæde, for jo tættere på sommerferie vi kommer, desto flere alternative afholdelser præsenterer de festivaler vi elsker. I dag præsenterer Musik i Lejet deres koncept ‘Sommersol’ som er fire koncertdage med masser af god musik, der forhåbentlig får det til at smage af festival. Musik i Lejets bestyrelsesformand, Peter Maarbjerg, fortæller om Sommersol:

– Vi er meget stolte af på ekstremt kort tid at have stablet Sommersol på benene. Vi længes mindst lige så meget efter samlende og store oplevelser, som vores gæster, der har måttet undvære Musik i Lejet i snart 2 år. Derfor var det vigtigt for os at udvikle et nyt koncept, der smager af festival, selvfølgelig inden for de rammer, som regeringen mener er sundhedsmæssigt forsvarligt. Vi savner alle at blive varmet igennem og nyde fællesskabet med venner og bekendte. Derfor glæder vi os til at kunne skabe mindeværdige oplevelser med live-musik under åben himmel

Koncerterne løber af stablen den 21. 22. 23 og 24. juli i tidsrummet 16 – 23 og billetsalget starter i morgen, den 9. juni kl. 12.00.


Det fulde program for de fire koncertdage kan du se her:

Onsdag: Hans Philip x Bathsheba x Lord Siva 
Torsdag: Anne Linnet x Nicklas Sahl x Scarlet Pleasure
Fredag: Tessa x Emil Lange x Kesi
Lørdag: Phlake (akustisk) x Dopha x Jung 

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com