fbpx

Nye toner fra Emil Stabil

Foto: Samy Khabthani (pressebillede)

Emil Stabil er den slags rapper, som man enten elsker eller hader. Han har igennem 10’erne delt vandene med sin grænseoverskridende lyrik og sine minimalistiske beats, og nu er han klar med endnu en single, der sikkert gør det samme.

Langt de fleste har nok stiftet bekendtskab med Emil Stabil. Mange kender ham nok både for den landeplagende debut “Er Det En Fugl”, der banede vejen for en helt ny måde at skrive lyrik på, og for den allestedsnærværende sang “En Sang (feat. Gucci Mane)” der skrev historie, fordi det gjorde ham til den første rapper med en udenlandsk feature til at gå nummer et. Nu er hitmageren igen tilbage med en en sang, der sagtens kunne gå hen og blive et af sommerens helt store landeplager. “Boom Boom Boom” er nemlig både følsom, catchy og ret så meget ‘Emil Stabil’. Om sangen og dens titel fortæller Emil selv:

Jeg elsker Vengaboys og især nummeret “Boom Boom Boom” og havde lyst til at lave den danske version og en kærlighedssang. Her er den så; ”Boom Boom Boom” med mig.

Lyt til den her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com