fbpx

PREMIERE: David Lynch møder alt-rocken i The Lost Weekends nye musikvideo

Foto: Nadia Von Rikka (pressebillede)

Det Københavnske rockband, The Lost Weekend, udkommer i dag med en spektakulær musikvideo om ægthed og flygtighed. Vi har fået æren af at løfte sløret for videoen til “Real” som de allerførste!

I begyndelsen af foråret udgav The Lost Weekend den vellydende alt-rock sang, “Real”. Siden da har bandet samarbejdet med den canadiske filmmager Jake de Hoop, om at skabe en udtryksfuld musikvideo, der rammer sangens nerve. Videoen, der slippes fri i dag, portrætterer sangens tematikker gennem smukt vekslende slowmotionbilleder fra både naturen og den urbane scene.

Ligesom sangteksten, handler videoen om at finde ind til en kerne af noget ægte og ærligt, som kan virke så flygtigt i en hastig og indtryksrig levetid som denne. De visuelle klip opererer med en David Lynch-lignende overnaturlighed, som gennem flakkende scener både virker uhyggelige og genkendelige. Og pointen ved at indblande overnaturlighed i en sang om ægthed, er faktisk slet ikke så ironisk som man skulle tro; ved at fremkalde en smule overnatur, peger bandet nemlig på, at det ægte og oprigtige i livet ofte slet ikke kommer i form af hångribelige objekter og ting vi kan forstå.

Alt i alt har The Lost Weekend og Jake de Hoop skabt en smuk video, der viser os hvem bandet er og hvor latterligt fedt det ser ud når de spiller “Real”. Tjek den selv ud her:

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com