fbpx

Emil Brors luftige stemme flyder henover ny single

Foto: Nadia Würrnfeldt Hansen & Rigmor Anna Reher (Pressebillede)

“Mon Det Er Mig, Hun Tænker På?” er et længselsfyldt indienummer, der lyder som en moderne udgave af Anne Linnet-æraens dansksprogede poprock.

Emil Bror udkom med den nye single “Mon Det Er Mig, Hun Tænker På?” den 13. august og med sin blide basgang og simplistiske rytmeguitar ledes tankerne hen mod den mere melankolske ende af den danske 80’er poprock. Dette kombineres med en mere moderneklingende synthesizer i omkvædet, hvilket får musikken til at træde ind i det 21. århundrede. Alt dette bliver opløftet af luftige korstemmer, der flyder henover resten af musikken og binder det hele sammen.

Hvis du synes, du har hørt om Emil Bror før, kan det skyldes at han i 2018 opnåede en andenplads i talentprogrammet “All Together Now”, hvor deltagerne skulle forsøge at få et panel af smagsdommere til at synge med. Nu forsøger han at etablere sig med sin egen musik og har allerede udgivet sin første EP Sjælevarmer. Nu arbejder han på det næste logiske skridt, nemlig debut-albummet og har varslet at albummet med titlen Er Det Stadig Okay At Drømme? udkommer den 10. september.

Du kan lytte til “Mon Det Er Mig, Hun Tænker På?” på Spotify.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com