fbpx

FORPREMIERE: Powerkvinde Nille Nyc omfavner kærligheden

Foto: Julie Montauk

På fredag den 27. august udgiver den danske sangerinde Nille Nyc singlen “About You” med dertilhørende musikvideo. Vi har æren af at kunne tilbyde et smugkig allerede nu.

Sangerinden Nille Nyc har taget springet ud i musikerlivet og er klar den 27. august med sin nye single “About You” samt en tilhørende musikvideo. Nille Nyc, med det borgerlige navn Pernille Nyc-Jensen, arbejdede i ti år som ingeniør i oliebranchen. Med så meget erfaring i en mandsdomineret branche, følte hun sig klar til at angribe endnu én og udgav i 2018 sin første sang som 38-årig. Fast besluttet på at skubbe til forventningen af, hvad en popstjerne bør være, har Nille Nyc sidenda udgivet en lind strøm af singler og en EP i håbet om, at fremtidige generationer tør begive sig ud på den musikalske rejse tidligere, end hun selv turde. Tiden efter det første nummer er blandt andet blevet brugt på koncerter i København, München og Paris, samt radioafspilninger på P3, P4 og flere udenlandske radiostationer.

“About You” er en fortælling om den indre kamp, hvor lysten til det materielle, penge og magt til sidst besejres af kærligheden. Nille Nyc udtaler:

Jeg har til tider forsøgt at fornægte kærligheden og i stedet ladet mig rive med af penge og magt, men intet er vigtigere end kærligheden. Kærligheden til min familie, min musik og mig selv. Derfor har jeg også bevidst valgt jobs fra som ingeniør, som krævede al min tid og fokus, for så er der jo ikke plads til kærligheden.

Sangen er bygget op omkring en plucky guitar og luftige synthflader med lette percussion-elementer. Produktionen er moderne med en diskret hip hop-indflydelse og en masse rumklang, der danner en enorm ramme, som Nille Nycs skarpe vokal får lov at boltre sig i.

“About You” er ment som en forsmag på Nille Nycs debutalbum, der udkommer i 2022. Vi føler os utroligt priviligerede, at vi får lov at have forpremiere på singlen i dag.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com