fbpx

Langva danser sig igennem et break-up på netop udgivet nydisco-single

Foto: Christian Zervos (Pressebillede)

Med det dansable nummer “All I Want From You” viser den norske sanger, at en sang om et break-up ikke behøver at være langsom og trist.

Den norske sanger og sangskriver Langva udgav i fredags singlen “All I Want From You”. Det er et upbeat og svævende nummer, der på nogle måder minder om danske Patinas smash-hit “Flammer Rammer”, blot med en større dosis disco og med flere legende elementer undervejs. Langva har en forkærlighed for at kombinere groovy og fængende musik med melankolske tekster, hvilket dette nummer er et perfekt eksempel på.

Man forventer det ikke, når man hører nummerets omsvøbende synthflader, upbeat trommer og liflige keyboard-melodier, men “All I Want From You” handler om to mennesker, der langsomt driver fra hinanden. “All I Want From You” rammer det perfekte punkt mellem tradition og innovation, hvilket får sangen til at føles frisk uden at være for svær at fordøje.

Hvis du har lyst til at danse lidt i stuen, eller bare har brug for det perfekte nummer til turen hjem på en regnvejrsfyldt onsdag, kan du lytte til nummeret på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com