fbpx

Nyt færøsk act ude med dybsindig debutsingle

Foto: Ditte Mathilda Joensen (Pressebillede)

Færørske Ragnar Finsson går under kunstnernavnet HORRSE og er netop udkommet med sin debutsingle den 11. august.

“Queen of Roses” er navnet på den spritnye single, som er et folk- og americana inspireret guitarnummer. Soloprojektet HORRSE har lige akkurat taget sine første spæde skridt i det musikalske landskab, og det gør han med et tilbagelænet nummer med et personligt budskab. “Queen of Roses” er intim og dybsindig i både tekst og musik, hvor guitartonerne understøtter solistens sang og lyriske univers. Lyrikken handler nemlig om Ragnar Finssons oplevelser med sit mentale helbred. Han fortæller blandt andet, at singlen handler om ensomhed i forsamlinger eller til fest og følelsen af lavt selvværd:

– Når dit selvværd langsomt drukner i alkohol og du undrer dig over, hvorfor du overhovedet tog i byen til at starte med. Sangen er skrevet fra et førstepersons perspektiv, som du sidder og iagttager andre mennesker snakke og smile til hinanden, og du vil egentlig bare gerne hjem, men af en eller anden grund kan du ikke.

HORRSE er snart akutel med sin debut EP, og vi vil klart anbefale at holde udkig med den færøske solist.

Du kan lytte til singlen her.


Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com