fbpx

Svensk dream-pop trio overrasker med bonustrack

Foto: Rikkard Häggbom (Pressebillede)

Den svenske dream-pop trio ViVii er ude med drømmende bonustrack “Miles to Go”.

Trioen ViVii udgav albummet Mondays tilbage i maj og har nu genudgivet albummet med et bonustrack, der sender dig ind i en drømmende sfære af bløde vokaler og lette guitarstrejf. “Miles to Go” komplementerer det øvrige album på en meget fin facon, der har samme rolige vibe. Kompositionerne er simple og deres musikalske univers sender dig ind i et ekkokammer af lethed, hvor du kan slå hovedet fra og slappe af. Det lidt tungsindige omkvæd giver “Miles to Go” et lidt mere melankolsk udtryk, hvor budskabet er, at der stadig er et stykke vej at gå endnu. Det fjerner dog langt fra den lette fornemmelse, som ViVii fremtryller i deres musik.


Trioen består af ægteparret Caroline og Emil Jonsson og vennen Anders Eckeborn. De vandt stor succes med deres single “Savant” fra 2019 og har siden gjort sig bemærket med deres tilbagelænede og hypnotiserende musik.


Du kan lytte til “Miles to Go” og det øvrige album lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com