fbpx

Louise Weseth ude med nordisk, drømmende andensingle

Foto: Ada Miko (Pressebillede)

Den norske, københavnerbaserede artist og sangskriver Louise Weseth er aktuel med singlen “Moon”, som blot er andet singleudspil fra den spirrende kunstner.

Louise Weseth er en ny nordisk kunstner, der netop er ved at tage sine første spæde skridt i det musikalske landskab. “Moon” er efterløberen til “Take Me Somewhere”, som drives fremad med samme rolige tempo og simple komposition, hvor sart klaverspil, blide violintoner og tilbagelænet mandolinspil akkompagneres af Louise Weseths bløde og følsomme vokal.


Weseth har skrevet og indspillet hendes numre i hjemmestudiet, hvilket giver hendes musik et intimt og personligt udtryk. Hendes numre har en gennemtrængende nordisk atmosfære, og særligt “Moon” har en både drømmende og melankolsk stemning over sig.

Louise Weseth er snart ude med sin debut EP Woodlands – i mellemtiden kan du lytte til hendes nye single “Moon” lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com