fbpx

Amanda Bøg udgiver alternativ musikvideo til andensinglen “Med Hensyn Til Dig”

Foto: Sofi Hellberg Olsson (Pressebillede)

Amanda Bøg er ude med sit andet singleudspil i forbindelse med hendes kommende debut EP, som udkommer den 12. november. Her har hun inviteret nogle usædvanlige gæster med på besøg i den tilhørende musikvideo.

“Med Hensyn Til Dig” er en elektronisk, poppet og følsom single fra den spirende kunstner Amanda Bøg. Det er en ærlig og velskrevet sang, der med sine dansksprogede tekster handler om følelser af afmagt og sorg i forholdet med en psykisk ustabil person. Hun søger i den forbindelse efter, hvor man gør af sine egne følelser, når ens positive sind og store indsats er blevet en nødvendighed for den andens glæde. Singlen er nærværende og forløber i et roligt tempo over en simpel komposition, hvor det er Amanda Bøgs passionerede stemme, som driver værket.

Om sangen fortæller Amanda Bøg:

Jeg skrev sangen, da jeg i mit tidligere parforhold stod med et menneske ved min side, som var deprimeret og på alle mulige måder selvdestruktiv. Jeg gjorde mig så umage for at være omsorgsfuld og kærlig omkring det, og i sangen har jeg forsøgt at sætte ord på den magtesløshed, jeg oplevede, når mit forsøg på at hjælpe kun så ud til at gøre ondt værre… Det skete af og til, at mit overskud ikke rakte så langt – og at jeg mest af alt havde lyst til at råbe ham ind i hovedet: “Hold kæft, hvor er du bare komfortabel i din egen lidelse!”

Musikvideoen til “Med Hensyn Til Dig” er simpel og naturskøn, hvor vi ser Amanda Bøg ligge på græsset i en noget slimet tilstand. Her lader hun simpelthen små sneglevenner kravle rundt i hendes ansigt, mens hun kigger fredsfyldt op mod himlen.

Du kan se musikvideoen og høre den nye single lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com