fbpx

Freja Kirk ude med ærlig single “But I’m Okay”

Foto: Oscar Meyer (Pressebillede)

I fredags udgav Freja Kirk sin nyeste single “But I’m Okay”, som er et følelsesmæssigt udspil, der handler om at komme igennem svære tider og rejse sig selv op igen.

Danske Freja Kirk er en frembrusende musiker, der for øjeblikket er at spotte som deltager i det folkekære tv-program Vild med dans, hvor hun på banebrydende vis danner par med en anden kvinde for første gang i programmets historie. Mens den spirende pop-artist rykker på normerne i dansk tv, har hun det seneste år også fået skrevet nogle af de mest reflekterende sange i sin musikkarriere.
Hendes nyeste single “But I’m Okay” er et tempofyldt nummer med et energisk beat og en dejlig poppet melodi, der stadig har et meget dybfølt og ærligt budskab.

Freja Kirk fortæller følgende om sin nye single “But I’m Okay”:

Alle har deres kampe og nogle gange kan det føles umuligt at se lyset på den anden side, men jeg har valgt at stole på min erfaring, der efterhånden har vist mig, at uanset hvor dårligt et sted man er, så kommer der et tidspunkt hvor den hårde tid er noget man ser tilbage på. Der kommer et tidspunkt, hvor man er okay, igen. Vi har jo en unik evne til, som mennesker at finde håbet frem, selv i de mest vanvittige situationer. But I’m okay er sangen jeg har haft brug for, for at komme igennem de hårde tider i mit liv.

Du kan høre “But I’m Okay” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com