fbpx

IVA queensom sætter fokus på mentalt helbred med singlen “Don’t Stress Out”

Foto: Anna Kabana (Pressebillede)

Den danske popartist IVA queendom er ude med singleudspillet “Don’t Stress Out”, der handler om at arbejde mod et sundere mentalt helbred.

IVA queendom skriver virkelig solide popsange med noget på hjertet. Senest satte hun fokus på tegnsprog som kommunikationsform med den stærke single “Misunderstanding”, og nu er hun igen på banen med fængende melodier og gode budskaber i form af sangen “Don’t Stress Out”, der blev til under et stressforløb.

Sangen handler om at komme sine dårlige vaner til livs og huske at passe på sig selv. IVA har nemlig selv mærket, hvordan det føles, når kroppen siger fra og kræver, at man lytter til den, og hun har derfor skrevet “Don’t Stress Out” som en kærlig reminder til sig selv. Hun udtaler i den forbindelse:

– Det er en sang, der er så uendeligt vigtigt for mig, og jeg kan ikke lade være med at tude, hver gang jeg hører den. Den minder mig om at trække vejret og huske at være mindful. Jeg er SÅ glad for at denne sang blev til på det helt rette tidspunkt.

Lyt til “Don’t Stress Out” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com