fbpx

Neo-soul-duoen Spindelvæv er ude med debutsinglen “Det så svært at sig'”

Foto: Spindelvæv (PR)

De to højskolevenner fra Spindelvæv skildrer perioden op til et breakup på groovy debutsingle.

Den nye duo Spindelvæv opstod under et højskoleophold, der foruden et stærkt venskab førte til et kreativt og musikalsk slægtskab. På den hverdagspoetiske debutsingle “Det så svært at sig'” skildrer de to venner den smertefulde periode, hvor man samler sig mod til at ende et parforhold.

Det ellers lidt tunge emne pakkes ind i fængende melodier og et tilbagelænet groove. Det neo-soulede musikalske univers smager lidt af både Hans Philip og Frank Ocean, der er også er blandt duoens erklærede inspirationer. Med en funky basgang, et solidt trommebeat og en følsom R&B-vokal flyder nummeret derudaf, mens teksterne sætter ærlige ord på de svære følelser.

Duoen har sammen med debutsinglen allerede annonceret et kommende debutalbum, som de har skrevet under nedlukningen ude på en bondegård. Det bliver spændende at følge Spindelvævs rejse op gennem det danske vækstlag og se, hvad det kan føre til. Lyt til debuten “Det så svært at sig'” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com