fbpx

Polos debutalbum skaber menneskelighed i det elektroniske

Foto: PR

Det britiske band Polo udgav i fredags deres debutalbum, hvor de får forvrængede synths til at føles ømt og autentisk.

Hvis ens ven ivrigt forsøger at vise dig en sang og fortæller, at “det lyder helt vildt autentisk”, vil associationerne nok være tættere på akustisk guitar og klar vokal end på kantede beats og kraftig auto-tune. Bandet Polo bryder dog med denne idé på debutalbummet A Place Between States, der med smadrede trommer og forvrængede synthesizers formår at skabe en menneskelig nærhed i musikken.

Bandet består af forsanger Kat McHugh, Luke Lount på synth/keys og trommeslager Daniel Edgell, der blev venner gennem deres studie, og som samledes i musikken. De har i en årrække udgivet adskillige singler samt en EP, og de har nu kunnet udgive deres første store musikalske værk. Luke Lount fortæller I forbindelse med dette:

– Albummet har givet os pusterummet til at udforske ideer og koncepter, som vi ikke før har kunnet, når vi har udgivet singler; vi har endelig plads til at være os selv uden begrænsninger. Alle bands er defineret af deres første album; det her er os, der etablerer, hvem vi er.

Du kan høre Polos debutalbum A Place Between States på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com