fbpx

Charlotte Qvale udgiver eftertænksom single og annoncerer kommende minialbum

Foto: Julia Naglestad (Pressebillede)

Det norske indiehåb Charlotte Qvale udgiver “Bones” som første smagsprøve på sit kommende minialbum, der lander i starten af det nye år.

Powerpopperen Charlotte Qvale har i løbet af de seneste år indtaget de norske radiostationer med sine stærke singleudspil. Nu har hun kastet sig ud i en lidt større udgivelse i form af et minialbum, og hun har netop udgivet det storladne track “Bones” som første single fra den kommende plade.

Med et melankolsk udtryk, fængende tekstbider og melodiske figurer i både vokal og arrangement lægger “Bones” op til eftertænksomhed og viser en ny dybde i den norske artists sangskrivning. Hun udtaler selv følgende om den kompromisløse single:

Jeg elsker alle mine tidligere udgivne sange, men pludselig kunne jeg mærke et behov for at lave noget helt andet. Nu kunne jeg virkelig tillade mig selv at forsvinde helt ind i en bobbel. Der er altid nogle regler for, hvordan popmusik skal lyde, og min eneste plan var at ignorere dem alle og være så fri som mulig i min sangskrivning. Der er både guitarsolo og saxofonsolo, hvilket giver mange lyst til at kaste op, men det er netop pointen: jeg havde ikke lyst til at tage det smarte valg denne gang.

Lyt til Charlotte Qvales nye single på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com