fbpx

Den nostalgiske synthpop-kvartet JULIET er ude med dansabel single

Foto: JULIET (PR)

Poprockbandet JULIET smider deres anden single “Slow Down”, der sprudler af energi og tydelige The 1975-inspirationer.

Det spritnye danske band JULIET har netop udgivet singlen “Slow Down”, der kun er gruppens andet udspil, siden de landede en pladekontrakt med Universal Music. Gruppen har dog syv års arbejde bag sig og kender faktisk hinanden helt tilbage fra et efterskoleophold på Klejtrup Musikefterskole, hvor de dannede bandet.

JULIET laver fængende popmusik drevet af højenergiske synths og 80’er-klingende guitarroller, der sender tankerne hen mod det britiske band The 1975. Deres musik er både velspillet og velproduceret, så det bliver virkelig spændende at se, hvor langt de kan nå ud med deres storladne poprock. Håndværket er i hvert fald på plads!

Lyt til “Slow Down” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com