fbpx

Eklektiske Ivan$ito rammer Lille VEGA til januar

Foto: IVAN$ITO (PR)

Under lockdown fyldte dansk/chilenske IVAN$ITO et restriktionsramt Lille VEGA, og nu vender han tilbage med et energipakket show foran et stående publikum.

Spansksyngende IVAN$ITO har på rekordtid opnået en enorm hype på den danske musikscene med sin legesyge blanding af reggaeton og nordisk melankoli. Siden sin magtdemonstration af et debutalbum Everything Is Reggaeton fra sidste år har han skabt sit helt eget særegne lydunivers, der er både rodløst og definerende. Der er derfor ingen tvivl om, at det bliver en stor aften, når den genrefusionerende og hyperaktuelle rapper gæster VEGAs legendariske lokaler i starten af det nye år.

Tilbage i foråret optrådte IVAN$ITO på det københavnske spillested Lille VEGA foran et udsolgt, men mængdebegrænset siddende publikum. Den 27. januar 2022 vender han tilbage til det samme spillested, der nu heldigvis kører med fuld kapacitet og stående koncerter, så der bliver rig mulighed for at bevæge hofterne, når Danmarks helt egen reggaeton-stjerne indtræder scenen.

Mens du venter på koncerten, kan du drømme dig væk til tonerne fra IVAN$ITOs andet albumudspil $OLO MEMOS på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com