fbpx

FEELTHEPAYNE fornyer sin melankolske R&B på ny single

Foto: Sebastian Vistisentoft (Pressebillede)

FEELTHEPAYNE er ude med ny musik for første gang siden sin EP i 2020. Lyden er lysere, men beholder sin melankoli.

Efter at have indtaget catwalken til Copenhagen Fashion Week er FEELTHEPAYNE ude med første singleudspil i 2021 i form af nummeret “Lately”. Sidst, vi hørte fra den dansk/britiske sanger, var i 2020 med EP’en TSUKUYOMI, som med hårdtslående beats og en passioneret vokal trak emo-R&B’en mere i retning af hiphop. Nu har den unge musiker fornyet sin lyd med den nye single, der er lysere end de tidligere udgivelser, men undlader at træde helt ud af mørket. Nummeret er den første i en kommende stribe af singler, som løbende bliver offentliggjort.

“Lately” er inspireret af den nostalgiprægede 80’er-pop R&B, der i de seneste år er vokset i popularitet, men den er kombineret med den alt-rap, som FEELTHEPAYNE tidligere har udmærket sig med. Med skarpe bass-stabs, legende percussion og lyden af et klassisk 80’er keyboard er “Lately” et nummer, der skaber en melankolsk stemning med et vemodigt smil.

Hør “Lately” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com