fbpx

FORPREMIERE: GRO hylder livet på ny powerpop-single “High As A Kite” med en farvestrålende musikvideo

Foto: Daniel Siim (Pressebillede)

Den elektroniske popartist GRO udkommer i morgen med sidste teaser inden hendes kommende debutalbum. Det gør hun med den opløftende single “High As A Kite”, der udgives med en tilhørende musikvideo, som du kan se en eksklusiv forpremiere på lige her!

Bag det kunstneriske alias GRO står musiker og producer Julie Møller Christiansen, der efterhånden har fået skabt stor opmærksomhed omkring sin nytænkende, elektroniske popmusik.
GROs debutalbum Columna udkommer den 29. oktober og giver et både hjerteskærende, trøstesfuldt og besjælende indblik i de tanker og følelser, der kan rumstere, når man oplever at miste og være tæt på et menneske, som mister lysten til livet. Albummet reflekterer over tiden efter Julie Møller Christiansen mistede sin mor til selvmord. Hendes nye single “High As A Kite” handler om at genvinde og tage ansvar over sin egen lykke – det er altså en hyldest til livsglæden, og det forklarer kunstneren bag GRO på følgende måde:

Dét, at have været tæt på en selvmordstruet, har sat mange tanker i gang i forhold til at ruste mig selv og mine omgivelser til at kunne håndtere livskriser. For mig har det blandt andet været vigtigt at indse, at jeg er min egen bedste partner in crime, som er ansvarlig for, at jeg føler mig glad.
Jeg er blandt andet begyndt at gå meget op i at sørge for at booke tid i kalenderen til at tage på udflugter, danse, lave aftaler med folk, jeg ved jeg bliver glad af at være sammen med osv. For mig giver det mening, at chancen for at føle glæde og eufori er større, hvis jeg selv tager ansvar for at skabe det, end hvis jeg venter på, at andre skaber det for mig.

“High As A Kite” udkommer med en farvestrålende musikvideo, der på samme måde som den boblende og selvsikre fremtoning i selve nummeret, udstråler en overvældende energi og livsglæde.

Se forpremieren på “High As A Kite” lige her.

Tags:
,
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com