fbpx

FORPREMIERE: Indiepoptrioen Fusia løfter sløret for frustreret rocknummer “Run Out”

Foto: Simon Jepsen (Pressebillede)

Den indiepoppede trio Fusia lægger almindeligvis op til højt humør på deres dansable numre, som er pakket ind i 80’er inspirerede lydflader i en moderne pop-produktion. Nu løfter trioen sløret for det frustrerede, højenergiske rocknummer “Run Out”, som vi er så heldige at kunne lave en eksklusiv forpremiere på.

Danske Fusia byder på et moderne lydbillede, hvor det organiske og kunstige møder hinanden i et ofte positivt og livsbekræftende musikalsk univers. Nummeret “Run Out” åbner op for en anden side af trioens lydbillede – en side, der er mere frustreret og som opbygger en intensiverende spænding, der eksploderer mod nummerets slutning. Med hårdtslående trommer, guitarer spækkede med distortion og en inderligt frustreret vokal inviterer Fusia ind i en hidtil ukendt musikalsk sfære.

“Run Out” sætter lys på den respektløshed, som trioen især oplever i kærlighedsforhold, hvor det er muligt at blokere mennesker, som man ikke længere ønsker en relation til. Teksten tager udgangspunkt i et forhold, som forsanger Kristoffer Rander har haft, hvor kontakten pludseligt stoppede uden yderligere forklaring. Han uddyber:

– Jeg datede en pige i noget tid og vores forhold var begyndt at blive ret seriøst, men pludselig stoppede hun al kontakt mellem os. Ingen beskeder, ingen opkald, ingenting. To uger senere finder jeg et billede på hendes Instagram, hvor hun står sammen med hendes nye kæreste. Jeg blev virkelig sur og frustreret. Var jeg ikke engang en afvisning værd? Jeg var meget skuffet over både hende og mig selv. Burde jeg have forudset det? For nogen kan det være svært at afvise folk, men man kan i det mindste sende en copy/paste besked.

I morgen den 22. oktober udkommer trioen med deres anden EP Ebony, men du kan altså allerede nu høre “Run Out” eksklusivt lige her.
Hvis du slet ikke kan få nok af den danske trio, kan du i samme omgang pre-save deres kommende EP her.

Tags:
,
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com