fbpx

London-baserede kid apollo er ude med ny single og annoncerer kommende debut-EP

Foto: Brennan Bucannan (Pressebillede)

Den britiske R&B-trio deler deres tredje single og en tilhørende musikvideo som optakt til kommende debut-EP.

kid apollo er en spritny hypet trio, der laver stilfuld lofi-R&B fra øverste hylde. De skriver charmerende sange om livet som teenagere i Londons natteliv og har netop udgivet tredjesinglen “lose yourself.”, der handler om at blive opslugt af byens mange muligheder.

Det langsomme tempo og de silkebløde synthflader understøttes af en selvinstrueret DIY-musikvideo, hvor bandets unge medlemmer bliver kørt rundt i Londons pulserende gader. Udspillet lander desuden sammen med annonceringen af deres kommende debut-EP all i think about, der lander i sin fulde længde den 10. november.

Forsanger Jimmy HM udtaler selv følgende om inspirationen bag sangen:

– Jeg skrev “lose yourself” for at finde ud af, hvordan jeg virkelig havde det, da jeg blev opslugt af byen på både godt og ondt. Den handler om, hvordan jeg ofte har taget mig selv i at benytte mig af Londons tilbud for at distrahere mig fra mennesker og situationer, som jeg har været nødt til at forlade i fortiden.

Lyt til “lose yourself.” og tjek den tilhørende musikvideo på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com