fbpx

AiaSound Festival annoncerer de første navne til 2022

Foto: Pauline // Rita Kuhlmann (Pressebillede)

AiaSound Festival løfter sløret for de første navne til næste års festligheder – og her kan du både glæde dig til internationale stjerner såvel som nationale artister!

Den tidligere ØreSound Festival, der nu har skiftet navn til AiaSound Festival, vil markere sig som Københavns største mainstream musikfestival – og det gør de ved at præsentere både store udenlandske såvel som nationale navne. Allerede nu kan vi glæde os til næste års festival, som løber af stablen mellem den 11. og 13. august 2022 og finder sted ved Tiøren i København.

Det amerikanske hiphop-ikon Tyga er en af de største og mest højaktuelle rappere på verdensplan lige nu, og han er et af de første offentliggjorte navne, som vil gæste festivalen til næste sommer. Med hits som “Taste” og “Juicy” vil Tyga uden tvivl blæse publikum bagover med sin hårdslående rap, og der er altså garanteret en kæmpemæssig fest til AiaSound med Tyga på plakaten.

Sangerinden Becky Hill slog igennem efter at have deltaget i den engelske udgave af “The Voice”, og hun har siden været at finde i samarbejde med blandt andet MEDUZA på nummeret “Lose Control” og David Guetta på “Remember”. Becky Hills tiltagende succes bringer hende til den danske festival, som oveni købet også er kunstnerens første danske koncert nogensinde.

Det første danske navn på plakaten er den unge artist Clara, der siden marts 2020 har gjort sig bemærket i det danske vækstslagsmusik. Med sit popikoniske image og et attitudefuldt vokaludtryk har det danske stjerneskud hurtigt vundet popularitet herhjemme, og du kan roligt glæde dig til at opleve hende live på AiaSound næste år.

En anden dansk artist, som vil gæste festivalen, er fremadstormende Pauline, der faktisk gjorde sin festivalsdebut på netop denne festival i år. Vi har tidligere haft den talentfulde sangerinde som vores Ugens Upcoming, og der er noget der tyder på, at danske Pauline vil blive ved med at slå benene væk under os med hendes moderne pop-rockede lyd univers.

De øvrige artister, som AiaSound har offentliggjort til næste års program, tæller den danske provokatør og hitmager Tobias Rahim, den populære rapper ArtigeArdit og den tidligere ”Ukendt kunster” Hans Philip. Det er indtil videre et stærkt program, så vi kan kun glæde os til at finde ud af, hvem der ellers rammer plakaten til den københavnske festival.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com