fbpx

Danske AYA MAI ude med bombastisk popsingle

Foto: PR

AYA MAI føler op på sine seneste to singler med et nummer om håb og fortvivlelse, der svøbes ind i et livligt pop-arrangement.

Den danske popartist AYA MAI har haft musikken tæt på livet fra barnsben. Hendes musik er derfor også særdeles finpudset og veludviklet med en international lydside, der prioriterer den catchy melodi, som ofte er bygget op omkring storladne pop-arrangementer.

Det er præcis de elementer, som får lov at fylde på den nyeste single “You’re Still Good”. Nummeret blev til på en tur til en mindre ø i sensommeren, hvor AYA MAI fandt tid til refleksion og fordybelse. Med grobund i en religiøs opvækst og troen på gud sætter popartisten spørgsmålstegn ved årsagen bag familiesygdom og personlig smerte. “You’re Still Good” undersøger de kontrastfulde og ambivalente følelser omkring at tro og tvivle, være vred og taknemmelig og ikke mindst stole på noget større, men ikke nødvendigvis forstå.

AYA MAI fortæller om sine tanker bag nummeret:

– Jeg tror, at vi alle tror på noget. Hvis ikke noget ydre – så på os selv. Jeg håber, at du kan bruge den her sang til at udfylde de sidste brikker med ting, som du tror er godt.

Du kan lytte til “You’re Still Good” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com