fbpx

Danyel Malik tager dig med på en vild bytur med sin debut-EP

Foto: Ahmed el Kholy (Pressebillede)

Danyel Malik melder sin ankomst på den danske vækstlagsscene med udgivelsen af sin debut-EP.

I fredags kunne Danyel Malik løfte sløret for sin nye EP med titlen Hygge, og på denne måde melder den danske rapper sin ankomst på den danske musikscene. EP’en skildrer en aften i rapperens liv, hvor man gennem udgivelsens fire tracks bevæger sig fra planlægningen af aftenens eskapader, indtil man næste morgen mødes af fuglesang.

Hygge viser Danyel Malik, at han har øre for at lave gode hooks, og med sin rå attitude lyder han som TopGunns hårdkogte lillebror. Omkvædene er derfor hovedattraktionen på EP’en, hvor de leveres over hårdtslående beats produceret i samarbejde med Thomas Elto, men også Sofus Bryld, som vandt KarriereKanonen i 2020 under kunstnernavnet såforsatan.

Du kan lytte til Danyel Maliks debut-EP Hygge på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com