fbpx

Franz Ferdinand offentliggør dansk koncert

Foto: Donald Milne (Pressebillede)

Det skotske altrock-band annoncerer kommende forårsturné med stop i Store VEGA.

Det legendariske band Franz Ferdinand har med hits som “Take Me Out” været med til at definere 00’ernes alternative indierockscene. Skotterne har netop offentliggjort, at de i forbindelse med deres kommende opsamlingsalbum Hits to the Heads tager på en omfattende tourné, der blandt andet vil bringe dem forbi det københavnske spillested Store VEGA den 9. april 2022.

Med en lang stribe af prestigefyldte prisnomineringer i bagagen, et imponerende bagkatalog og en snart 20-årig lang karriere har de skotske rockikoner lagt soundtracket til rigtig mange menneskers liv, og man kan derfor forvente en både nostalgisk og højenergisk hitparade, når Store VEGA lægger scene til et brag af en forårskoncert.

Billetsalget starter fredag den 12. november kl 10.00.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com