fbpx

Freja Kirk synger om den vigtige forsoning på ny single

Foto: Albert Stenum (Pressebillede)

Freja Kirk er ude med den smukke popballade “Say Goodnight”, der handler om at få sagt de ting, man gerne vil sige, inden man lukker øjnene.

Københavnske Freja Kirk er siden sit debutalbum Monophobia fra 2014 blevet et ganske veletableret navn på den danske popscene. Med en eminent sans for stærke popmelodier har hun skabt et genrefussionerende R&B-univers, der ganske fortjent har ført hende til både radiorotationer og solide streamingtal. Nu er hun ude med singlen “Say Goodnight”, der er hendes tredje singleudspil, siden hun skiftede pladeselskab tilbage i foråret.

“Say Goodnight” er en nedbarberet popballade med et minimalistisk arrangement, der virkelig giver plade til både budskabet, Freja Kirks betagende vokalføring og sangens fængende melodilinjer. Hun udtaler selv følgende om sangens tematik:

– Say Goodnight handler om, at jeg ikke kan sove, når jeg er sur på min kæreste. Eller når hun er sur på mig. Forsoningen er mega vigtig for mig, inden jeg kan finde ro til at sove, eller inden jeg siger farvel. Jeg bliver hver dag mindet om, at det vi har, kan blive taget fra os hurtigere, end vi ved, og derfor er det blevet essentielt for mig at få sagt alt det, jeg gerne vil sige til alle dem, jeg elsker, inden jeg lukker øjnene – også i overført betydning.

Hvis du har lyst til at lære den danske popartist bedre at kende, kan du desuden dykke ned i vores interview med Freja Kirk fra sidste år.

Lyt til “Say Goodnight” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com