fbpx

Indieartisten Attawalpa overrasker med ny singleudgivelse

Foto: Charlotte Hadden (Pressebillede)

Soloprojektet Attawalpa følger op på sin EP Patterns med den nye single “Peter Gabriel’s Dream”, hvor en stemningsfuld musikvideo også medfølger.

Den britisk-peruvianske artist Luis Felber står bag det musikalske soloprojekt Attawalpa, som netop har udgivet ny 80’er-inspireret indiepop single. Sangen akkompagneres derudover af en finurlig musikvideo, instrueret af Felbers hustru Lena Dunham, der blandt andet står bag den populære TV-serie “Girls”, som hun også medvirker i som skuespiller. “Peter Gabriel’s Dream” er et groovy, guitardreven poprock nummer, hvis lyd er influeret af de helst store verdensstjerner David Bowie og Prince. Dog fastholder Attawalpa sit personlige udtryk, som fremføres af en stemningsfuld og melodisk guitar med lidt mere melankolske, tekstlige undertoner. Om singlen fortæller Luis Felber følgende:

– Kort fortalt. så kom sangen til mig i en drøm. Sangen handler om mange ting, men hovedsageligt handler den om en søgen efter kreativiteten og de udfordringer, som kan komme med det. Det kan både være artistisk eller romantisk, udfordringen at komme ud af sengen: Men som Peter Gabriel i 80’erne – når du først kommer ud af sengen, så ligger verden for dine fødder.

Se musikvideoen til “Peter Gabriel’s Dream” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com