fbpx

Justin Bieber kommer på Smukfest 2022

Foto: PR

Superstjernen Justin Bieber spiller på Smukfest til sommer, hvilket bliver canadierens første danske festivaloptræden nogensinde.

Vi er i en tid fyldt med festivalannonceringer, hvor man håbefuldt følger med, når sløret løftes for de navne, der efter næsten to års pandemi endelig får lov at indtage de danske festivalscener. Bag sløret er der dog nogle acts, der er mere overraskende end andre. For eksempel kan Smukfest nu annoncere, at ingen ringere end superstjernen Justin Bieber indtager Bøgescenen på Smukfest 2022, hvilket bliver den canadiske popsangers første danske festivaloptræden nogensinde. Festivalens arrangører er også selv forbløffede og talsmanden for Smukfest Søren Eskildsen udtaler:

Vi niver os stadig lidt i armen, men den er sgu god nok! Det er en fantastisk følelse, at vi allerede nu kan sætte så markant et navn på plakaten for 2022 og takke for den store tillid vores gæster har vist os ved at overføre deres billetter efter to aflyste festivaler.

Derudover fortæller Mikkel Xavier, der er booker for Smukfest:

Justin Bieber er lige nu den mest streamede artist i verden og har været det stort set hele 2021. I det lys er han klart en af tidens mest aktuelle artister, vi kan præsentere i skoven til sommer. Vi skal huske, at en festival som Smukfest udgøres af 180 artister, der repræsenterer den alsidighed, der er i både nye og etablerede artister. Og at kunne tilføje Justin Bieber til listen fås ikke meget større.

Justin Bieber indtager scenen på Smukfest den 3. august 2022.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com