fbpx

Laura Ziani forener den rytmiske og klassiske tradition på storslået debut

Foto: Mathias Christensen (Pressebillede)

Debutanten Laura Ziani har netop smidt sin første single på gaden.

Sangskrivertalent og cellist Laura Ziani debuterer med den storslåede og James Bond-klingende “Money”, som er produceret i samarbejde med den elektro-funkede trommeslager og producer Birk Storm. Debuten forener den rytmiske og klassiske musiktradition, som ligger latent i Laura Zianis musikalske baggrund. Allerede som 7-årig stiftede den unge kunstner nemlig bekendtskab med celloen, og siden har hun gået musikkens vej. På “Money” hører vi Laura Zianis dragende vokal i et alt-poppet musikalsk univers. Hendes sangskrivningstalent er eminent, og “Money” handler om, at finde et meningsfyldt ståsted i en materiel verden.

Laura Ziani bringer det organiske lydbillede fra den klassiske musiktradition ind i et elektronisk univers, og det er vigtigt for artisten ikke nødvendigvis at følge en musikalsk norm. Hun fortæller selv følgende:

I det hele taget udvisker jeg gerne de grænser, der er tegnet op for, hvad der passer ind hvor.

Foruden udgivelsen af sin debutsingle har Laura Ziani også løftet sløret for en akustisk livesession af nummeret, som du kan se lige her. Derudover kan du også lytte til “Money” på Spotify her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com