fbpx

Lei Lowe skyder efter at blive Nordens næste R&B-stjerne

Foto: PR

Lei Lowe melder sin ankomst på den nordiske musikscene med debutsinglen “Shot In The Dark”.

Det er altid en glædelig nyhed, når en dygtig sanger og sangskriver melder sin ankomst, og i fredags skete netop dette for Lei Lowe, da hun udgav debutsinglen “Shot In The Dark”. Nummeret er inspireret af neosoul-stjerner som SZA og pop/R&B-ikoner som Jhené Aiko, hvilket især kan mærkes i de mange vokalfraseringer, der danser over et tilbagelænet groove med en tung bas. Som navnet antyder, handler “Shot In The Dark” om frygten for at fejle, når man begiver sig ud i det ukendte, men også hvordan man overvinder den. Lei Lowe uddyber:

– I begyndelsen skrev jeg teksterne fra perspektivet fra et aromantisk forhold, men som det er med de fleste af mine sange og tekster, så som tiden går opdager jeg, at jeg ofte taler til mig selv, og min underbevidsthed kommer igennem langt før, jeg er bevidst om, hvad jeg faktisk går igennem. Men hovedbudskabet forbliver, uanset om det er at tage en chance i kærlighed og være bange for at være den eneste, der tager springet med risikoen for at blive afslået, eller at springe ud i det og gå efter det i din karriere, i livet, hvad end det måtte være, i sidste ende prøver vi os allesammen frem og gør vores bedste, hvilket i bund og grund føles som om hver dag er en slags skud i tågen.

Lei Lowe lover i samme omgang, at der er både koncerter og en EP på vej, men indtil da kan du lytte til “Shot In The Dark” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com