fbpx

PREMIERE: Hør det groovy soul nummer fra lo-fi sangerinde Marianna Winter

Foto: Hanna Vang (Pressebillede)

Den amerikansk-færøske sangerinde Marianna Winter løfter sløret for sin nye single “BMM”, og vi er så heldige at kunne præsentere en eksklusiv premiere på nummeret lige her.

Med sine blot 21 år har den unge lo-fi sangerinde Marianna Winter allerede fundet sin særegne lyd, der sammensmelter hendes delvist californiske opvækst med hendes færøske ophav. Hendes lyd blander de varme toner fra det solrige Californien med de nordiske tendenser fra det regnfulde Torshavn, som resulterer i hendes lo-fi soulpoppede musikunivers. Med sin intime vokal bringer hun en varme til det melankolske lydbillede, der er opbygget af elegante harmonier og charmerende meloditoner.

Den nye single “BMM” følger op på Marianna Winters sidste to singleudgivelser, og i denne omgang bringer hun et upbeat R&B-inspireret soul nummer på banen, som har musikalske referencer til amerikanske Anderson .Paak. Om “BMM” fortæller hun:

Jeg har en tendens til at bruge virkelig meget tid på at sørge for, at folk omkring mig har det godt, men nogle gange ville jeg ønske, at jeg mere var den type person, som ikke havde behov for at svar på hver eneste tekstbesked inden for to sekunder eller fikse alle problemer, og i stedet bare sige ’fuck it, jeg er optaget’ – hvis du forstår? “BMM” (som er kort for «Busy Making Money») er en hyldest til alle dem, som i al hemmelighed lader som om de er hensynsløse, champagne-poppende, brutale og pengefokuserede bitches.

Marianna Winter deler sin debut-EP i januar 2022. Imens vi venter kan du høre den eksklusive premiere på det kække nummer “BMM” lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com