fbpx

SYD FOR SOLEN afslører navne til lørdagens program

Foto: The National // PR

Sidste uge var den nye, københavnske festival klar med afsløringen af de første navne til plakaten. Nu løfter SYD FOR SOLEN sløret for lørdagens hovednavn.

Ingen ringere end de amerikanske indie-rockere The National er blevet annonceret som lørdagens hovednavn til SYD FOR SOLEN, når festlighederne i Søndermarken på Frederiksberg skydes i gang næste sommer. Det succesfulde band får følgeskab af singer-songwriter Sharon Van Etten og den britiske indie-dronning Anna Calvi for ikke at glemme den nordiske pop-artist, eee gee, som netop har debuteret på den danske indie-scene dette forår.

Bag festivalen står arrangøren Nikolaj Thorenfeldt, der er CEO for det eminente musikagentur smash!bang!pow! Han fortæller følgende om festivalens program:

– Hver dag er helt sin egen på SYD FOR SOLEN, og hver dag har et hovednavn og en perlerække af relaterede kunstnere, der bevæger sig inden for samme genre. Lørdag på festivalen vil man virkelig kunne mærke sammenhængen mellem de flotte omgivelser og den stemningsfulde musik. Det bliver stor kunst i historiske rammer på en forhåbentlig fantastisk junidag.

SYD FOR SOLEN løber af stablen for allerførste gang mellem den 10. og 12. juni 2022 i de naturskønne omgivelser i Søndermarken på Frederiksberg. Lørdagsbilletterne til SYD FOR SOLEN går i salg fredag den 19. november klokken 10.00.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com